IBLAND ÄR JAG BARA SÅ GLAD ^^

Alltså titta noga på tjejen som går ur bilden! Ser ni värsta fjortisblicken!! XDFotograf: Lotten

Fotograf: Jag
Jag och Lotten hade lite kul ;D

Fotograf: Lotten
Hehe, vi är absolut helt normala ;D x) Kulukul

Lotten berättade en hemlis för mig idag! Japp. status till mig!

Dumma söta bästavän :*

Det var inte meningen att ni skulle ta illa upp :O ^^ Ta åt er kanske så ni slutar upp med era skräckisar ;) Men jag känner mig bara så jobbig som aldrig vill se dem och bara klagar . Alltså ni är världens finaste! Och det är inte så att att jag var värsta arg och ledsen när jag skrev det där bara för att jag inte hade smilisar ^^ För jag tycker att situationen är ganska komisk, att ni faktiskt fortfarande tror att jag ska gå på att det nu till exempel är en action film xD Eller jag tror inte ens att ni själv tror det, och jag tror nog att den där filmen kanske var mer action än skräck eftersom "ni vet vem" såg så allvarlig ut ;) Ingen avslöjande min xD Annars brukar det synas! Men jag vet att det finns bra filmer som inte är skräck! Förstår bara inte hur man kan gilla dessa hemska filmer! ^^  Så snälla få inte skuldkänslor, men det är bara det att jag inte kan säga det till er i person att jag tycker ni ska se på något normalare när ni är med mig :] <3


Med En Nypa Salt

Ååh! Jag gillar verkligen inte M-E-N-S!!!!!  Ni killar har tur som inte har det för det är bara pain in the as! Fast mer pain in the back. Nej det är inget som man längtar efter kan jag ju säga

Så känner man ibland ^^


P.S.

Jag måste bara säga att det är ganska coolt att syrran har varit här ;D XD Idag så har det varit lugnt hemma, pappa på jakten (det är inte därför det är lugnt, eller kanske lite ;) ), mamma pysslar med salva och bakar, Jonas städar och jag mångsysslar. Ser lite på Sunes Jul, Mysteriet på Greveholm, gör lite läxa  m.m. En ganska ordinär helg förutom att nu gör jag superlite läxa om man jämför med alla andra helger, det är ganska dumt men jag kan inte koncentrera mig typ.. Det ger mig lite ånest för att jag är för slapp och för att jag har prov nästa vecka m.m. Men det är bara att ta ett djupt andetag, tänka till vad jag BORDE göra och ta mig i kragen (som jag tyvärr inte har) och göra det jag ska.


Den här lugna musiken gör mig stressad! Jag tänker alldeles för mycket nu, det är en sak som är säker!

Jaja jag ska sluta nu.

Hej hopp
Se där en Kalle Stropp! :)

P.S. Den här önskar jag mig :DAlltid bra att ha ;)

LJUSFESTIVALEN

Ljusfestivalen i Umeå är ett måste, en tradition. Den är så mysig! Det var tydligen lågbudget i år men det var bra ändå, helt ok.



Mjukkakor

I helgen bakade jag och mamma mjukkakor. Jag brukar dock alltid säga tunnbröd för annars fattar man inte vad man själv menar ^^ Men det var kul! Vi har gjort det tre år i rad nu med mammas förra jobbarkompis, hon är jättesnäll. Vi gjorde både mjukkakor och tunnbröd ( för tunnbröd är egentligen inte samma sak som mjukkakor. Tunnbröd är hårda mjukkakor ^^) men jag var bara med när vi gjorde mjukkakorna för sen blev jag trött. Då gjorde jag läxa och gick ut med Donner. Jag älskar Donner, han är så mysig och vänlig. Så nu har vi frysarna fulla med mjukbröd och älg/griskött. För i söndags styckade vi kött också, som tur var behövde jag inte vara med eftersom jag hade läxa. Man blir jobbigt trött av att stycka kött, och dessutom brukar vi bara behöva stycka kött en gång per år typ men nu har det blivit tre gånger bara de sista månaderna. Jag ska inte klaga ^^ Så jobbigt är det inte, det är en defenisions fråga.

jag önskar att jag inte glömde saker!..

Tänk så bra det hade varit, om man kom ihåg alt som mamma sa att man skulle göra såatt hon inte skulle bli jättearg när man inte hade gjort för att man glömt, när man har sjukt mycket läxa och man vet det innerst inne men glömmer bort vad, när ens kompis fyller år, när man lovar att man kan vara med en kompis men sen kommer på att man innan hade lovat någon annan och så vet man ine vad man ska göra. Tänk så behändigt det hade varit! Men ibland så är det väldigt skönt att glömma. Om någon har dött så kan det vara skönt att ibland få glömma! Jag tror nog att det är bra att glömma ändå. :)

Krappy banana!

Nu har jag lektion. Kulkul för det är en fotolektion, cooolt tycker jag :D^^

Krappy banana!

sitter just nu med Nicole, Nina, Paula och Carro (Cacarro) :) Fina flickor, ingen lik den andra.

Den lilla världen under ytan..

Livet är underbart! Jag älskar våran värld!

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :D

Jag älskar snö! <3


Å vad jag är förvirrad!

Jag är så himla förvirrad just nu, vad ska man välja när det finns så mycket? Det finns så många vägar att gå men jag har ingen aning om vilken.. Jag har en liten aning om vilken som leder vart men jag vill nästan inte tänka på det. Önskar bara att allt ska bli bra och så en dag när man vaknar på morgonen är det som om någon viskat i ens öra hur man ska göra. Men nu kommer det nog inte bli så.. Men det är väl en del av livet, att lära sig av sina misstag och upptäcka nya saker!

Får väl se hur det går ^^


I helgas..

gjorde jag och mamma tvål! Det var jätteskoj, det var en riktig mor och dotter grej eftersom vi båda älskar att pyssla och göra egna saker. Det vart mycket krångel och många saker blev dissaster men annars gick det finnemang. Har tyvärr ingen bild från det :( Men men. Ja och så var det farsdag igår. Min pappa skulle få ett fint kort av mig som jag hade gjort men jag hittade inte igen det så han får det en annan gång ^^ Han var inte ledsen för det.

Nu ska jag göra läxa.

Kycklinglår, snart nytt år.


Dagens bild xD

hehe jag skall icke säga vem det är för denne kanske inte vill att jag ska publicera den här bilden xD

Vet ni vad..

..jag hatar, "ogillar" väldigt mycket, är när man har skrivit något jättelångt och sedan händer något och allt försvinner!

Men man får kämpa för att få vad an vill. Får se det från den ljusa sidan= nu får jag ju skriva ännu mer om jag vill!... 


KAKMONSTRET!!

Coooooooooolt!! Kakamonstret is in town! Läste första sidan på bloggen och såg detta!:


Idag (6/11) fyller Sesame Street 40 år. "Muppara var ett av mina favoritprogram när jag var liten. Det firade jag genom att baka Kakmonster-muffins! Sökte lite på google och hittade ett jättebra recept. Muffinsarna blev jättegoda!" Glömde du att fira muppens födelsedag idag? Då har du hela helgen på dig. Receptet hittar du på Sandras blogg.


Jag ÄLSKAR kakamonstret! Han är såå cool. Fast när jag var liten tyckte jag han var läskig.

Reseptet finns på hennes blogg, om ni hittar ;) :P



LÄNGTAR

Åh vad jag skulle vilja se den här sötungen igen!!! (min brors dotter Hanna <3)


Klurigt

Jag önskar att jag hade en fickbandspelare så jag kunde spela in alla mina funderingar och konstiga tankar som jag får under dagarna. Det hade varit jättekul. Då kunde jag skriva memoarer eller nåt och tjäna pengar på mina endlösa tankar. Nja jag vet väl inte det men.

Tänk så mycket skit som vi egentligen pratar om varandra och våra medmänniskor.
Till vilken nytta, gör det oss glada av att säga hur ful någon är eller hur hemskt och helt galet personen skrattar. Jag tror knappast att det gör oss gladare, vi säger bara sådana saker för att fylla ut andra saker inuti oss som fattas. (Jag vill inte förolämpa någon nu, det är bara vad jag tror och tycker.) Jag trodde att jag blev gladare och säkrare i mig själv när jag pratade skit om mina medmänniskor, klasskamrater m.m. men det blev jag inte. För när jag gick i sexan, tror jag det var, så sa jag en gång till min pappa hur konstig en person var och då sa han att man inte ska prata skit om andra. Först tänkte jag att det nästan skulle vara svårt att inte göra det. Men jag slutade att göra det och istället för att se dåliga saker hos andra så såg jag bra saker. Jag letade inte längre efter det som var dåligt utan tog fram det som var bra. Det gav mig en mycket mer positiv syn på saker och ting och jag såg hur underbara alla människor var (även de lite sura människorna). Jag gladdes åt andra, var glad över att se hur olika vi var och att alla inte måste vara perfekta eller som jag för att de ska bli respekterade av mig. Jag blir hundra gånger gladare av att säga hur tokigt (på ett bra sätt) glad Beatris var idag än att säga hur konstig hon var när hon skrattade över hela skolan. Jag blir glad inombords. Och detta har öppnat mina sinnen, jag har blivit en gladare människa för jag dömer inte folk (jo självklart gör jag det men jag gör det inte medvetet, alla gör det faktiskt ibland utan att rå för det) direkt jag ser dem, jag tänker att den här människan vill jag lära mig mer om.

Så jag vill bara säga det till alla er att nästa gång ni ska ha en tjejkväll eller grabbdag; säg snälla saker om andra, försök att, utan att vara oseriös, säga bra saker om någon ni annars brukar säga dåliga saker om, och ni ska mena det också för annars kommer det inte göra någon skillnad. Se vad som känns bäst, och var nu inte för tuff, eller för nonchallant, det är alltid bra att prova på olika saker!Att vara öppen för andra och räcka fram en hand är alltid en bra början! :)

RSS 2.0